+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

BlueLine Valdetectie

Met de BlueLine Valdetectie krijgen uw cliënten meer veiligheid. Zodra er een val is gedetecteerd  zal de zorgverlener hiervan een melding ontvangen en de noodzakelijke actie ondernemen.

Door het inzetten van het BlueLine Valdetectie systeem zorgt u voor:

  • Meer veiligheid voor uw cliënten
  • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
  • Flexibel en toekomstvast valdetectiesysteem

Over Blueline valdetectie

De BlueLine Valdetectie wordt toegepast in zorginstellingen en ziekenhuizen. Tevens is de BlueLine Valdetectie geschikt voor extramuraal bij de mensen in hun eigen woning. Het kan diverse vormen detecteren waaronder een val, in bed, uit bed en uit een kamer. Door deze verschillende vormen van detectie slim toe te passen wordt er een leefbare en veilige omgeving gecreëerd voor uw cliënten en patiënten.

De BlueLine Valdetectie wordt eenvoudig bevestigd aan de muur of plafond. Middels het Blueline portaal en app zorgt u voor een juiste registratie, detectie van en de communicatie over uw cliënt of liefhebbende.

Meldingen richting de zorgverlener of mantelzorger kunnen op diverse manieren binnenkomen via alle vertrouwde communicatiemiddelen. Zoals rechtstreeks naar een smartphone of uw huidige (meldbank) systeem met pager, dect, smartphone etc.

De combinatie van de multifunctionele en toekomstvaste BlueLine kenmerken, het centraal staan van de cliënt en uw organisatie zorgen ervoor dat het meest optimale resultaat wordt bereikt.

De-betuwe
maastricht-umc
careyn
zorgpartners-mn

Daarom Blueline Valdetectie

Meer veiligheid voor uw cliënten

Met de Blueline Valdetectie blijft de zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de cliënt zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Door de slimme detectie worden belangrijke meldingen direct verstuurd naar de zorgverlener of mantelzorger.

Werkdruk verlaging voor de zorgverlener

Het in de gaten houden van cliënten met valgedrag is een intensieve taak die veel impact heeft op het werkproces. Met de BlueLine Valdetectie hoeft de zorgverlener de cliënten niet constant zelf in de gaten te houden. Zodra er een belangrijke detectiesituatie zich voordoet bij een cliënt zal de zorgverlener direct een melding ontvangen.

Flexibel en toekomstvast Valdetectie systeem

Het veelzijdige BlueLine Valdetectie systeem is met recht een toekomstvast systeem. Het systeem is leverbaar voor zorginstellingen, ziekenhuizen en bij de mensen thuis. Gecombineerd met de verschillende vormen van detectie, alarmmeldingen, communicatie, locatiebepaling en integratie derde systemen is het toepasbaar en kostenbesparend voor elke zorgorganisatie.

Meer weten over onze valdetectie oplossingen?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Meer veiligheid voor uw cliënten
    • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
    • Flexibel en toekomstvast valdetectiesysteem