Bedrijfsvisie

De mondiale tendensen tekenen zich in een steeds sneller tempo af. Verstedelijking, bevolkingsgroei, veiligheid, vergrijzing en een steeds hogere levensverwachting zorgen voor een grote impact op de samenleving. Geografische grenzen vervagen en “worldwide best breed technology” kan overal worden toegepast.

Gespecialiseerde diensten op het gebied van communicatie, veiligheid en de vergrijzing zullen de komende jaren nog meer gaan toenemen. MobileTrack is reeds actief sinds 2000 en gespecialiseerd in Location Based Services (LBS), Communicatie, Safety & Security, Care & Comfort en Track & Trace oplossingen op basis van GPS, RFID, Bluetooth, Mobiele Data etc.

Onze unieke Zorg- en Beveiliging Modules zijn geschikt voor het communiceren, traceren, beveiligen lokaliseren en volgen van objecten en personen via de Online Portal, Alarmcentrale en/of uw eigen systeem.

MobileTrack is hardware en platform onafhankelijk en biedt mogelijkheden om de MobileTrack diensten (whitelabeled) te faciliteren aan bedrijven. Het Mobile Universal Gateway (MUG) platform is toekomstvast waarbij ook uw huidige en toekomstige systemen, apparaten en oplossingen geïntegreerd kunnen worden.

MobileTrack heeft de focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal van A t/m Z aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen. Om dit te waarborgen zijn hiervoor samenwerkingsverbanden afgesloten met gespecialiseerde Zorg, Beveiliging, Technologie en ICT parters.

Kenmerken

Track en Trace dienstverlening
LBS, Rfid, GPS en Mobility technologie
Voorsprong door research en development
Hardware en Platform onafhankelijk
White labeled diensten mogelijkheden
Dienstverlening modulair opgebouwd
Dienstverlening van A t/m Z
Speciale Beveiliging- en Zorgmodules
Maatwerk mogelijkheden
Markt & Service gedreven
Afspraak is afspraak
Samenwerking en koppelingen met partners