+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Asset Tracking

Met onze BlueLine Asset tracking is het mogelijk om de locatie van zorgmiddelen te achterhalen in ziekenhuizen of zorginstellingen. Met onze slimme sensoren is het zorgpersoneel minder tijd kwijt aan het zoeken van de goederen en is er een duidelijk overzicht van welke goederen in gebruik zijn.

Waarom de BlueLine Asset tracking?

 • Gemakkelijk hulpmiddelen detecteren en lokaliseren
 • Efficiënter zorgproces
 • Meer tijd voor patiënten

Wat kunnen de sensoren van de BlueLine Asset tracking detecteren?

 • Locatie van goederen
 • Inzicht in gebruik van hulpmiddelen
 • Wanneer er schoonmaak, onderhoud, reparatie of vervanging van producten nodig is

Asset tracking in de zorg

Met de BlueLine Asset tracking wordt er ook voorkomen dat goederen in de zorg kwijtraken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolstoelen die men vergeet terug te brengen. Op deze manier worden er ook kosten bespaard. De BlueLine Asset tracking draagt ook bij aan een efficiënter zorgproces. Wanneer er een efficiënter zorgproces is, heeft het zorgpersoneel meer tijd en aandacht voor de patiënten. Dat is natuurlijk erg belangrijk.

Ook kan er met de Asset tracking worden gemonitord hoe vaak goederen worden gebruikt. Als men ziet dat bepaalde goederen onvoldoende gebruikt worden, dan kan men het gebruik gaan stimuleren. Wanneer men weet welke goederen wel en niet zijn gebruikt kan er ook worden bespaard op bijv. schoonmaakkosten. Het is niet nodig om goederen schoon te maken die niet gebruikt zijn.  Verder is Asset tracking ook handig om te bepalen wanneer er onderhoud, een reparatie of vervanging nodig is.

Wil jij ook geen tijd meer kwijt zijn aan het zoeken van goederen tijdens je werk in de zorg? En dus meer tijd hebben voor patiënten. Neem dan contact met ons op over Asset tracking.

De-betuwe
maastricht-umc
careyn
zorgpartners-mn

Daarom Asset tracking

Meer tijd voor patiënten

Efficiënter zorgproces

Gemakkelijk hulpmiddelen lokaliseren

Meer weten over onze asset tracking oplossingen?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

  • Locatie van goederen
  • Inzicht in gebruik van hulpmiddelen
  • Wanneer er schoonmaak, onderhoud, reparatie of vervanging van producten nodig is