+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Persoonsalarmering

Steeds meer krijgen we te maken met onveilige situaties in onze omgeving. Wanneer er iets gebeurt en u zich in een groep met mensen bevindt dan zult u snel gevonden worden. Maar hoe zit dit bij alleenwerkers ? Precies, een ongeval bij een alleenwerker zal niet snel opgemerkt worden tenzij hij/zij de kans heeft gehad een noodmelding uit te sturen. Of dit nu automatisch gaat (via mandown functie) of een druk op de knop. Een alarmeringsknop is de enige manier om een alleenwerker te helpen zich veiliger te voelen.

Over MobileTrack persoonsalamering

Persoonsalarmering kan op twee manieren worden ingevuld. Met een mobiele alarmeringsknop of via een App op de Smartphone.

Mobiele alarmeringsknop

Het device wordt voorzien van een High security (roaming) Simkaart. We zorgen hiermee zowel nationaal als internationaal voor een optimaal bereik.

Alle knoppen zijn voorzien van een spreek-luister functie. Afhankelijk van het gewenste scenario wordt voorzien in mandown, bluetooth koppeling voor indoorlocatie bepaling en toegangscontrole functionaliteiten. Gezamenlijk met de klant bespreken wij in welke situatie een knop het best kan worden ingezet en gebruikt kan worden.

MobileTrack levert zelf meerdere soorten devices maar is merkonafhankelijk. Ieder apparaat kan namelijk gekoppeld worden aan het IoT platform ( de Mobile Universal Gateway).

worker-stairway
g4s
securitas
trigiion
smclogo-new
spyke
service-centrale
nlvd-logo
meldkamer-holland
europac
avd-logo
alert
alarm-meldnet

Daarom persoonsalarmering van MobileTrack

Meldkameronafhankelijk

Doordat MobileTrack gekoppeld staat aan vrijwel alle Particuliere alarmcentrales bent u verzekerd van een snelle opvolging. Wij zijn onafhankelijk , u bepaalt zelf bij wie u de meldkamersdiensten afsluit.

Voor iedereen de gewenste oplossing

Het maakt niet uit of u gebruik wilt maken van een App, een nieuw device aanschaft of al een apparaat heeft. MobileTrack biedt iedereen de juiste oplossing. Alle diensten worden geconfigureerd, getest en zijn direct klaar voor gebruik

Innovatieve oplossingen

Omdat wij er zeker van willen zijn dat de alarmknoppen op een juiste manier worden gebruikt bieden wij sinds 2020 ook agressietrainingen. In de agressietrainingen komt gebruik van de alarmknop in meerdere situatie aan bod.

Meer weten over persoonsalarmering?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Meldkameronafhankelijk
    • Voor iedereen de gewenste oplossing
    • Innovatieve oplossingen