+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

MobileTrack is altijd geïnteresseerd om samen te werken met partijen die toegang hebben tot zakelijke LBS, IoT en Communicatie gebruikers. Het is onze bedrijfsfilosofie om zelf de techniek voor onze rekening te nemen en de verkoop over te laten aan organisaties die daarin gespecialiseerd zijn.

Bedrijven en winkels zijn welkom om zich als dealer aan te melden. Voor de partnerstatus passen we een zorgvuldige selectie en screening toe.

Als MobileTrack dealer wordt u op een aantal manieren ondersteund. We communiceren daarover via onze e-mail nieuwsbrief. Daarin vindt u uitnodigingen voor dealerdagen en andere evenementen, aankondigingen van bestaande en nieuwe diensten en producten, mededelingen over uitbreidingen van onze infrastructuur, nieuws over GPS, IoT en Communication software, en nog meer.

Als dealer wordt u uiteraard vermeld op onze website, met een door uzelf op te stellen profiel. Mocht u interesse hebben om dealer of partner van MobileTrack te worden dan kunt u het onderstaande formulier invullen.

Nu aanmelden als partner

    U wilt worden: DealerPartner