+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

BlueLine Alert Mobiele Alarmering

De BlueLine Alert is de nieuwste generatie mobiele alarmering. Het wordt toegepast bij zowel cliënten als bij zorgverleners. Met één druk op de BlueLine Alert alarmknop wordt er een melding verstuurd naar een zorgverlener, mantelzorger en/of alarmcentrale.

Uiteraard kan er ook automatisch een melding worden verstuurd als de cliënt uit een veilige zone (leefcirkel) gaat.

Door het inzetten van het BlueLine Alert alarmknop systeem zorgt u voor:

  • Meer veiligheid en vrijheid voor uw cliënten en zorgverleners
  • Werkdrukverlaging en voorkomen van uitval zorgverlener
  • Flexibel en toekomstvast mobiele alarmeringssysteem

Over BlueLine Alert Mobiele Alarmering

De BlueLine Alert wordt ingezet bij zowel cliënten als bij zorgverleners. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is IP67 waterdicht en inclusief een docking oplaadstation. De BlueLine Alert kent ook een mogelijkheid om het draadloos op te laden.

De melding die wordt verstuurd door de BlueLine Alert is inclusief een locatiebepaling. De locatiebepaling kan op kamer tot en met straatniveau worden gerealiseerd. Tevens kan er ook een spreekluister verbinding tot stand worden gebracht. Hierdoor wordt de tijdsduur van melding calamiteit tot de daadwerkelijke alarmopvolging zoveel mogelijk verkort.

Meldingen van de alarmknop richting de zorgverlener of mantelzorger kunnen op diverse manieren binnenkomen via alle vertrouwde communicatiemiddelen. Zoals rechtstreeks naar een smartphone of uw huidige (meldbank) systeem met pager, dect, smartphone etc.

De combinatie van de multifunctionele en toekomstvaste BlueLine kenmerken, het centraal staan van de cliënt en uw organisatie zorgen ervoor dat het meest optimale resultaat wordt bereikt.

De-betuwe
maastricht-umc
careyn
zorgpartners-mn

Daarom Blueline dwaaldetectie

Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten

Met de Blueline Alert blijft de zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de cliënt zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Met één druk op de knop of als de client uit de veilige zone (leefcirkel) gaat is er contact met de zorgverlener of mantelzorger.

Werkdruk verlaging, veiligheid en minder uitval voor de zorgverlener

Het in de gaten houden van cliënten is een intensieve taak die veel impact heeft op het werkproces. Met de BlueLine Alert krijgt de zorgverlener automatisch een melding van de cliënt indien er actie benodigd is. Met de BlueLine Alert kan de zorgverlener zowel binnen en buiten ook zelf een melding maken in calamiteitsituaties.  

Flexibel en toekomstvast Mobiele Alarmering systeem

Het veelzijdige BlueLine Alertsysteem is een toekomstvast systeem. Het systeem is leverbaar voor zorginstellingen, ziekenhuizen en bij de mensen thuis. Gecombineerd met de verschillende vormen van detectie, alarmmeldingen, communicatie, locatiebepaling en integratie derde systemen is het toepasbaar en kostenbesparend voor elke zorgorganisatie.

Meer weten over mobiele alarmering?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Meer veiligheid en vrijheid voor uw cliënten en zorgverleners
    • Werkdrukverlaging en voorkomen van uitval zorgverlener
    • Flexibel en toekomstvast mobiele alarmeringssysteem