+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Business cases

henry-bath

The Henry Bath Group is a world leading logistics provider specialising in the storage and shipping of exchange-traded metals and soft commodities around the globe. We operate in key locations across the USA, Europe, Asia and the Middle East, providing our customers with a comprehensive range of services in warehousing, shipping, transportation and customs clearance.

http://www.henrybath.nl

ggz-oost-brabant

GGZ Oost Brabant biedt hulp en zorg aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Op een manier die past bij u én uw klachten. Eenvoudig en kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. GGZ Oost Brabant is er voor kinderen, volwassenen en ouderen. Deskundig, zorgzaam en betrokken.

http://www.ggzoostbrabant.nl

 

dhv

De DHV Groep levert wereldwijd advies- en ingenieursdiensten op het gebied van mobiliteit (incl. luchthavens), bouw & industrie, ruimtelijke inrichting & milieu en water.

Zij bedienen opdrachtgevers via een hecht kennisnetwerk van vestigingen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. Zo kunnen zij overal ter wereld onze toonaangevende expertise aanbieden op basis van ons concept ‘Local Delivery of Global Solutions’.

http://www.dhv.com

 

laurens

Laurens biedt het beste op het gebied van wonen, zorg en diensten in Rotterdam en Barendrecht. Met meer dan 4.000 medewerkers geven wij aan 8.000 cliënten persoonlijke aandacht. Dat doen wij met hart én ziel.

Zij zijn er voor ouderen die op zoek zijn naar woonruimte of zorg. Maar Laurens heeft ook een uitgebreid dienstenpakket. Uit ervaring weten zij dat de wensen zeer uiteen kunnen lopen. Maar of het nu gaat om zorg aan huis, revalidatie of een avondje op stap, bij Laurens bent u aan het juiste adres. Als u aangeeft wat uw wensen en behoeften zijn, zoeken zij samen met u naar de beste oplossing. Hierbij worden ook familie en mantelzorgers actief betrokken.

http://www.laurens.nl

rivas

Rivas Zorggroep brengt zorg, wonen en welzijn dichterbij in delen van Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht. Als professionele, betrokken zorgverlener organiseren en leveren we zorg in het werkgebied, en bevorderen we gezondheid in de meest brede zin. Thuis, in een zorgcentrum of in het Beatrixziekenhuis.

Vanuit verantwoordelijkheid voor mens en maatschappij staan onze medewerkers en vrijwilligers vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Rivas Zorggroep, één organisatie voor ziekenhuiszorg, woonzorg, verpleeghuiszorg, zorg thuis, maatschappelijk werk / welzijn en gezondheid.

http://www.rivas.nl

kadaster

Het Kadaster ontleent zijn bestaansrecht primair aan de uitvoering van een aantal wettelijke taken. Onze kerntaken worden uitgevoerd in het belang van de rechtszekerheid en de geo-informatievoorziening en zijn de taken die zijn genoemd in met name de op het Burgerlijk Wetboek aansluitende Kadasterwet en de Landinrichtingswetgeving, dan wel taken die daaruit voortvloeien. Naast deze wetten vormt de Organisatiewet Kadaster het kader voor de juridische en bestuurlijke status van het Kadaster.

http://www.kadaster.nl

 

bijl-security

Bijl Security Service B.V. is sinds 1973 met succes actief op het gebied van beveiliging en bewaking voor bedrijven, instanties en particulieren. In de loop der jaren heeft Bijl Security Service B.V. een gedegen reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van bedrijfsbeveiliging.

Vanuit het kantoor te Pernis Rotterdam worden alle werkzaamheden gecoördineerd en aangestuurd. Bijl Security Service B.V. staat onder leiding van een aantal mensen die al geruime tijd binnen de beveiligingsbranche werkzaam zijn.
Door de ruime vakkennis is een goede en betrouwbare service gewaarborgd.

http://www.bijlsecurity.nl

 

erasmus-mc

Het Erasmus MC is een innoverend UMC waar hoogwaardige kennis wordt ontwikkeld, overgedragen aan toekomstige professionals en toegepast in de zorg voor patiënten. Het terrein van onze kennis is zeer breed en strekt zich uit van ziekte tot gezondheid en van individuele tot maatschappelijke gezondheidszorg.

Het Erasmus MC heeft drie kerntaken: patiëntenzorg, onderwijs & opleiding en onderzoek. Op elke medische afdeling wordt onderzoek verricht en onderwijs gegeven.

http://www.erasmusmc.nl

Meer weten over deze busincesscases of wil je advies? neem dan contact met ons op.