+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Safety & Security

Samen verantwoordelijk voor de beveiligingsketen

Met het inzetten van de MobileTrack Safety & Security oplossingen creëren wij een veilige omgeving met minder loze alarmeringen. MobileTrack staat voor het leveren van kwaliteitsdiensten en producten. Samen met de meldkamer en de installateur zijn wij verantwoordelijk voor de gehele beveiligingsketen.

Al bijna 20 jaar is MobileTrack leverancier van producten en diensten voor de Safety & Security branche. Wij leveren hardware en een IoT systeem dat leverancier en technologie onafhankelijk is.

Via diverse noodknoppen, apps en overige trackers die wij aanbieden kan worden gealarmeerd, getraceerd en gecommuniceerd. Via onze online portal komt er een melding inclusief locatiebepaling binnen wanneer er een alarm is ingeschakeld.

Ons IoT platform is geïntegreerd in vrijwel alle particuliere alarmcentrales, dit betekent dat u zelf kunt bepalen naar welke alarmcentrale de meldingen worden verstuurd.

Bent u installateur of adviseur in de beveiliging en neemt u samen met ons de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van uw klant? Neem dan contact met ons op.

Producten Safety & Security

MobileTrack biedt de volgende producten aan voor de Safety & Security branches:

 

Bekijk het overzicht met het aanbod van al onze producten via hier.

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Enkele van onze referenties

g4s
securitas
trigiion
smclogo-new
spyke
service-centrale
nlvd-logo
meldkamer-holland
europac
NVD-200x88
alert
alarm-meldnet