+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Creëer persoonlijke veiligheid in de Retail

De donkere dagen breken aan. Er is minder sociale controle rondom uw winkel. Steeds vaker komt het voor dat u alleen op de winkelvloer staat.
U loopt op dat moment extra risico om in een onveilige situatie terecht te komen. De MRB alarmbutton biedt in dat geval de uitkomst.

Hoe creëert uw die veiligheid voor uw winkelpersoneel?
Met één druk op de knop staat u in verbinding met de alarmcentrale.
Bij de melding wordt ook de locatie meegestuurd via GPS. Zo weet de centralist direct waar de persoon zich op dat moment bevindt en kan op die manier heel gericht de nodige actie ondernemen door bijvoorbeeld de hulpdiensten in te schakelen.

  • Zowel binnen als buiten de winkel te gebruiken
  • Via de GPS wordt nauwkeurig uw positie bepaald
  • De veiligheid van uw personeel waarborgen
  • Snelle alarmopvolging gegarandeerd

Over onze retail safety oplossingen

Binnen ons assortiment van Retail Safety oplossingen zijn diverse alarmeringsknoppen inzetbaar.

Een mobiele alarmknop helpt je om snel hulp in te kunnen roepen tijdens dreigende of angstige situaties. Er wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd waarbij een meldkamer meeluistert en eventueel meekijkt. Het is daarnaast ook mogelijk om in plaats van de alarmcentrale je collega’s te alarmeren en te laten meeluisteren.

Via het Mobile Track IoT systeem kan men ook nog eens direct zien waar de persoon zich op dat moment bevindt. Hierdoor zullen er minder loze alarmeringen zijn. De dienst is zowel binnen als buiten de winkel inzetbaar.

MobileTrack heeft jarenlange ervaring in de personeelsbeveiliging en zorgt samen met haar beveiligingspartners voor de juiste opvolging.

Bent u retailer en wilt u ook een betrouwbare en veilige werkomgeving voor uw medewerkers en klanten. Wij bieden u graag onze oplossing aan.  Meer weten, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

hunkemoller-logo
raak-personeel-logo
makro-logo

Daarom persoonlijke veiligheid in de Retail

Gevoel van veiligheid

Een veilig gevoel als u alleen staat. Met de noodknop bent u nooit meer alleen. Zeker zo verstandig als u de winkeldeur ’s ochtends opent of ’s avonds sluit.

Minder loze alarmmeldingen

Als er een alarm wordt gemaakt, kan er, door gebruik te maken van onze dienstverlening, eerst worden geverifieerd door de alarmcentrale. Als er sprake is van een vals alarm dan heeft de centralist dit binnen enkele seconden door en hoeven verdere hulpdiensten niet te worden ingeschakeld.

Vertrouwen

Met één druk op de knop kunt u ervoor zorgen dat de alarmcentrale even meeluistert. U bent op dat moment niet meer alleen. Dit geeft direct vertrouwen.

Meer weten over onze retail safety oplossingen?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Gevoel van veiligheid
    • Minder loze alarmmeldingen
    • Vertrouwen