+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Care & Comfort

Onze producten en diensten bieden oplossingen voor in zorginstellingen. MobileTrack levert vele producten en diensten aan de Care & Comfort sector. Het gebruiken van de oplossingen van MobileTrack in deze sector zorgt voor meer vrijheid en veiligheid voor cliënten en zorgt voor werkdrukverlaging bij zorgverleners. Producten van MobileTrack kunnen worden ingezet voor elke zorgsituatie, intra- en extramurale zorg, oude en nieuwe omgevingen en om langer thuis te kunnen blijven wonen.

 

Producten Care & Comfort

Zorgriem diensten

De Zorgriem is een klein apparaatje dat een persoon bij zich heeft. Het is voorzien van een GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De zorgriem  wordt veel gebruikt door mantelzorgers en zorgverleners in situaties met dwaalcliënten zoals Alzheimer en overige vormen van dementie. U weet direct waar de persoon zich bevindt zodat de doorlooptijd van hulpopvolging zoveel mogelijk wordt bekort in het geval van een calamiteit.

Zorgriemproducten voor Alzheimer en overige vormen van dementie:

BlueLine Series

De BlueLine Series is ontworpen voor zorginstellingen en ziekenhuizen waarbij het registreren, detecteren en lokaliseren van cliënten van groot belang zijn. Wij bieden de volgende BlueLine Series producten aan in de zorg:

Platform

De Care & Comfort producten werken via de Care & Comfort Online Portal. Deze portal is toegankelijk via desktop, smartphone en tablet.

Ons Care & Comfort Online Portal is een open MUG platform en is toegankelijk voor elke product, merk en platformen van leveranciers.  In de portal zijn de ingestelde veilige zones (geofences), algoritmes, meldingen, rapportages etc. te zien.

Het mooie van het gebruiken van onze producten of diensten is dat deze geïntegreerd kunnen worden in vrijwel alle alarmcentrales. Zo kunt u dus kiezen naar welke alarmcentrale de melding wordt verstuurd.

Communicatie en Netwerk diensten

  • Portofoon
  • Dect, Pager, Smartphone
  • Private GSM / LTE

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Enkele van onze referenties

sheerenloo-200x88
siza
MobileTrack-Carintreggeland-182x88
lunetzorg-200x88
MobileTrack-Vilente1-200x88
MobileTrack-Archipel
MobileTrack-BrabantZorg1
hartveilig-200x88