+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Smart Geofencing

Geofencing (veilige zone, leefcirkel) is op basis van GPS waarbij er een veilige zone rondom een gebouw wordt gecreëerd voor uw cliënten. Zodra een cliënt door de geofence heen gaat ontvangt de zorgverlener een melding.

Door het inzetten van Smart Geofencing zorgt u voor:

  • Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten
  • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
  • Flexibel en toekomstvast dwaaldetectiesysteem

Over Smart Geofencing

Met de standaard geofence technologie dient u rekening te houden dat de geofence minimaal 250 meter moet worden getekend vanaf het gebouw. Dit is noodzakelijk om valse meldingen te voorkomen. De valse meldingen worden veroorzaakt omdat de cliënt met een GPS sensor zich in een gebouw bevindt waardoor de GPS locatiebepaling niet accuraat kan zijn. Hierdoor kan de GPS locatie door de geofence heen gaan, terwijl de client zich in het gebouw bevindt, met een valse melding tot gevolg.

Ook kan het voorkomen dat een geofence van minimaal 250 meter vanaf het gebouw te ver weg is. De zorgverlener ontvangt dan laat een melding en de client is dan reeds (te) ver weg.

Met Smart Geofencing worden deze problemen opgelost en de wensen ingevuld. De geofence kan dicht rondom een gebouw worden getekend met minimale valse meldingen richting de zorgverlener. Zodra een cliënt het gebouw verlaat zal de zorgverlener snel een melding krijgen. GPS locatiebepaling zorgt ervoor dat de cliënt buiten snel kan worden teruggevonden.

cello logo
Logo Vilente
Oro ziet kansen
Logo-ZZG-Zorggroep

Gerelateerde artikelen:

BlueLine watch

Daarom Smart Geofencing

Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten

Met Smart Geofencing blijft de zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de cliënt zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Het is een hele geruststelling voor de familie van de cliënten dat hun geliefden zich in een veilige en waardige omgeving bevinden.

Werkdruk verlaging voor de zorgverlener

Het in de gaten houden van cliënten met dwaalgedrag is een intensieve taak die veel impact heeft op het werkproces. Met Smart Geofencing hoeft de zorgverlener de cliënten niet constant zelf in de gaten te houden. De cliënt kan zoveel mogelijk vrij bewegen zonder dat de zorgverlener zich zorgen hoeft te maken dat de cliënt gevaar loopt.

Flexibel en toekomstvast Dwaaldetectie systeem

Het veelzijdige Smart Geofencing systeem is met recht een toekomstvast systeem. Het is eenvoudig en snel te installeren. De meldingen kunnen worden ontvangen op uw smartphone en op ieder Verpleegoproepsysteem (VOS). Het is toepasbaar en kostenbesparend voor elke zorgorganisatie.

Meer weten over onze Smart Geofencing oplossingen?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten
    • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
    • Flexibel en toekomstvast dwaaldetectiesysteem