+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Materieelbeveiliging

Uw kostbare materiaal snel kunnen terugvinden of direct weten op welke locatie uw materiaal aanwezig is.

Naast persoonsalarmering is MobileTrack gespecialiseerd in het leveren van asset tracking. Of u nu een verhuurbedrijf bent, diamantair of zorginstelling, MobileTrack zorgt ervoor dat u op een eenvoudige en snelle manier uw objecten kunt traceren zodat u weet op welke locatie deze zich bevinden.

Wat is asset tracking?

Asset Tracking wordt ingezet om belangrijke objecten continue in de gaten te houden en zelfs te kunnen volgen. Wanneer het object in beweging komt kan er een alarmsignaal worden uitgezonden. Veelal gebeurt dit met GPS ontvangers of LoRa trackers.

Een asset tracker, voorzien van multiroaming simkaart, verbruikt over het algemeen zeer weinig energie en is eenvoudig te plaatsen. Het is een oplossing die uitermate geschikt is voor het beheer van klein materieel of materieel zonder eigen stroomvoorziening. Alle bedrijfsmiddelen kunnen online via onze portal worden gemonitord.

TAG tracking

Ook voorzien wij objecten platte tags (Bluetooth of RFID) die een signaal uitzendt. Dit signaal wordt opgevangen door een lezer welke op een strategische plaats in uw pand wordt geïnstalleerd. Wanneer het object in beweging komt wordt er een alarmsignaal uitgezonden. Deze lezers vangen dit signaal op en zenden dit door naar ons IoT platform welke weer in verbinding staat met de hulpdiensten.

Naast bewegingsmelders kan ook andere apparatuur worden gekoppeld aan het platform. Een roodmelder is hier een voorbeeld van.

bulldozers
g4s
securitas
trigiion
smclogo-new
spyke
service-centrale
nlvd-logo
meldkamer-holland
europac
avd-logo
alert
alarm-meldnet

Daarom Asset tracking van MobileTrack

Altijd weten waar uw bedrijfseigendommen zich bevinden

Doordat MobileTrack gekoppeld staat aan vrijwel alle Particuliere alarmcentrales bent u verzekerd van een snelle opvolging. Wij zijn onafhankelijk , u bepaalt zelf bij wie u de meldkamersdiensten afsluit.

Opvolging gegarandeerd

Omdat de online portal van MobileTrack staat gekoppeld aan vrijwel alle particuliere alarmcentrales is het inschakelen van hulpdiensten snel geregeld. Uw materiaal is bij diefstal snel weer teruggevonden.

Eigen ontwikkeling

Mobiletrack denkt graag met u mee over de juiste oplossing voor uw bedrijf. Omdat wij voorzien zijn van een eigen ontwikkelingsafdeling, zijn wij in staat om op onze diensten op maat en volledig naar wens te leveren.

Meer weten over materieelbeveiliging?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Altijd weten waar uw bedrijfseigendommen zich bevinden
    • Opvolging gegarandeerd
    • Eigen ontwikkeling