+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

BlueLine Watch

De BlueLine Series bestaat uit product en protocol onafhankelijke zorgsensoren. De zorgsensoren zijn praktijk gericht en volledig geoptimaliseerd voor het zorgproces. Een van de zorgsensoren is de BlueLine Watch. De BlueLine Watch is een alarmhorloge. Met een druk op de knop wordt er een melding verstuurd naar de mantelzorger, zorgverlener en/of alarmcentrale. De BlueLine Watch draagt men eenvoudig om de pols waarbij het ook wordt toegepast voor dwaaldetectie en leefcirkels.

 Door het inzetten van de BlueLine Watch zorgt u voor:

  • Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten
  • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
  • Flexibel en toekomstvast dwaaldetectiesysteem

Over de Blueline Watch

De BlueLine Watch wordt ingezet bij cliënten, bewoners en patiënten. Het wordt eenvoudig om de pols gedragen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De melding die wordt verstuurd door de BlueLine Watch is inclusief een locatiebepaling. De locatiebepaling kan op kamer tot en met straatniveau worden gerealiseerd. Tevens kan er ook een spreekluister verbinding tot stand worden gebracht met de alarmhorloge. Hierdoor wordt de tijdsduur van melding calamiteit tot de daadwerkelijke alarmopvolging zoveel mogelijk verkort.

Meldingen richting de zorgverlener of mantelzorger kunnen op diverse manieren binnenkomen via alle vertrouwde communicatiemiddelen. Zoals rechtstreeks naar een smartphone of uw huidige (meldbank) systeem met pager, dect, smartphone etc.

De combinatie van de multifunctionele en toekomstvaste BlueLine kenmerken, het centraal staan van de cliënt en uw organisatie zorgen ervoor dat het meest optimale resultaat wordt bereikt.

Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten

Met de Blueline Watch blijft de zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de cliënt zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Met één druk op de alarmknop of als de client uit de veilige zone (leefcirkel) gaat is er contact met de zorgverlener of mantelzorger.

Werkdruk verlaging, veiligheid en minder uitval voor de zorgverlener

Het in de gaten houden van cliënten is een intensieve taak die veel impact heeft op het werkproces. Met de BlueLine Watch krijgt de zorgverlener automatisch een melding van de cliënt indien er actie benodigd is.

Flexibel en toekomstvast Mobiele Alarmering systeem

Het veelzijdige BlueLine Watch systeem is een toekomstvast systeem. Het systeem is leverbaar voor zorginstellingen, ziekenhuizen en bij de mensen thuis. Gecombineerd met de verschillende vormen van detectie, alarmmeldingen, communicatie, locatiebepaling en integratie derde systemen is het toepasbaar en kostenbesparend voor elke zorgorganisatie.

De-betuwe
maastricht-umc
careyn
zorgpartners-mn

Gerelateerde artikelen:

BlueLine watch

Daarom de Blueline Watch

Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten

Met de Blueline Dwaaldetectie blijft de zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de cliënt zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Mede omdat de BlueLine Dwaaldetectie leefcirkel op individueel cliëntniveau kan worden gecreëerd is het een hele geruststelling voor de familie van de cliënten dat hun geliefden zich in een veilige en waardige omgeving bevinden.

Werkdruk verlaging voor de zorgverlener

Het in de gaten houden van cliënten met dwaalgedrag is een intensieve taak die veel impact heeft op het werkproces. Met de BlueLine Dwaaldetectie hoeft de zorgverlener de cliënten niet constant zelf in de gaten te houden. De cliënt kan zoveel mogelijk vrij bewegen zonder dat de zorgverlener zich zorgen hoeft te maken dat de cliënt gevaar loopt.

Flexibel en toekomstvast Dwaaldetectie systeem

Het veelzijdige BlueLine Dwaaldetectie systeem is met recht een toekomstvast systeem. Het systeem is leverbaar als Standalone (plug&play), Cloud of Enterprise oplossing. De BlueLine tags kunnen door de cliënt worden gedragen om de pols, hals, aan de kleding, schoen etc. Gecombineerd met de functionaliteiten: leefcirkels, scenario’s, alarmmeldingen, communicatie, locatiebepaling en integratie derde systemen is het toepasbaar en kostenbesparend voor elke zorgorganisatie.

Meer weten over onze Watch oplossingen?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten
    • Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
    • Flexibel en toekomstvast dwaaldetectiesysteem