+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Online Portal

  • Monitoring PC & App
  • Track & Trace Binnen / buiten
  • Geofencing – POI-Layers
  • Reporting

We werken steeds meer online en wensen vanaf ieder device onze data te kunnen raadplegen. MobileTrack biedt haar klanten toegang tot een Online Portal om zo alle objecten of alleenwerkers in nood op een snelle manier terug te kunnen vinden. Dit is immers het belangrijkste doel:

Hoe wordt een apparaat of persoon zo snel mogelijk teruggevonden?

Over Online Portal

Het hart van ons bedrijf is de MUG (Mobile Universal Gateway). Onze volledig open MUG, gekoppeld aan derde partijen, is volledig gevisualiseerd in een online portal.

In de Online Portal, benaderbaar via PC & App, is volledige monitoring van uw apparaten mogelijk ( GPS/Bluetooth/LoRa). U heeft in één oogopslag een overzicht en kunt daarnaast gegevens instellen als geofences ( bepaalde leefcirkels), Point of Interests aangeven en bepaalde overlays (plattegrond van bijvoorbeeld uw kantoor) over de kaarten in het systeem heen leggen.

Ook heel handig is het om de geschiedenis per Device te kunnen bekijken. Zo is een overzicht van de track&trace zowel binnen- (via Bluetooth bakens) als buitenshuis (GPS/LoRa)  snel te realiseren.

Wilt u verdergaande rapportages dan zijn wij, optioneel, in staat om via de API koppeling met onze reporting partners dit voor u te verzorgen.

Bij MobileTrack is uw locatiedata in goede handen. Wij handelen volledig volgens AVG en slaan zo niet onnodig uw privacygevoelige gegevens op.

online-portal
g4s
securitas
trigiion
smclogo-new
spyke
service-centrale
nlvd-logo
meldkamer-holland
europac
avd-logo
alert
alarm-meldnet

Daarom kiezen klanten voor de Online Portal van MobileTrack

Overal, vanaf iedere locatie toegang tot uw belangrijkste bezittingen

Direct snel een overzicht waar uw machines zijn op verschillende locaties of uw medewerkers snel kunnen terugvinden wanneer er iets voorvalt wanneer zij alléén werken.

Data Integratie vanuit de MUG (Mobile Universal Gateway) met derde partijen

Wilt u naast het inzien van uw kostbare bezit ook de opvolging geregeld hebben dan kan dat! Doordat de MUG een open platform is, zijn er enerzijds koppelingen gemaakt met Particuliere Alarmcentrales, Zorgcentrales en andere instellingen die in staat zijn een alarmopvolging te kunnen garanderen. Zo bent u verzekerd van extra hulp in geval van nood.

Integratie alarmcentrales

Anderzijds is het platform te integreren met Brandmeldcentrales, zuster oproepsystemen en aan diverse andere software waaronder rapportage tools om zo onze diensten ook voor efficiency doelen te gebruiken

Meer weten over onze online portal?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Overal, vanaf iedere locatie toegang tot uw belangrijkste bezittingen
    • Data Integratie vanuit de MUG (Mobile Universal Gateway) met derde partijen
    • Integratie alarmcentrales