+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Voertuigbeveiliging

Met onze voertuigvolgsystemen en alarmknoppen maken wij het dieven zo moeilijk mogelijk.

Daarnaast is een bijkomend aspect dat men veilig onderweg willen zijn.

Deze problematiek lossen wij op met voertuigbeveiliging van MobileTrack.

Over voertuigbeveiliging

MobileTrack levert volledige track&trace vervoertuigvolgsystemen ( AVL). Het systeem kan worden gebruikt om uw voertuig live te volgen, te beveiligen en ook op te sporen. Via de online portal of app is direct inzichtelijk waar uw voertuigen zich bevinden.

Voor het beveiligen van voertuigen maken wij gebruik van diverse GPS apparatuur. Afhankelijk van de keuze wordt er bij beweging of bij stilstand dagelijks , per uur of per minuut een GPS positie bepaald. Naast GPS levert MobileTrack OBDII (On Board Diagnostics) scanners voor het uitlezen van gegevens.

In combinatie met een noodalarmeringsknop ( zowel remote als vast te verkrijgen), temperatuursensor en zelfs camera zorgen wij voor de optimale beveiliging van uw voertuig.

MobileTrack helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Meer weten en/of eventuele inbouwtarieven opvragen? Bel of mail ons.

auto-dashboard
g4s
securitas
trigiion
smclogo-new
spyke
service-centrale
nlvd-logo
meldkamer-holland
europac
avd-logo
alert
alarm-meldnet

Daarom voertuigbeveiliging van MobileTrack

Uw voertuigen altijd kunnen volgen

Via ons online platform kunt u uw transportmiddelen live volgen. Daarmee heeft u alle gegevens inzichtelijk. Daarnaast bent u in staat om diverse functies online uit te voeren, zoals het activeren of deactiveren van de startonderbreker.

Route Geofencing

In de portal kunnen wij een geofence (een zogenaamd elektronisch hek) aanbrengen rondom een pand of object. Op die manier kan er een melding worden ontvangen wanneer iemand een zone ingaat of juist verlaat.

Paniekhulp en diestalopsporing

Door middel van een noodalarmeringsknop in het voertuig kan in onveilige situaties een alarmmelding worden verstuurd. Een van onze 15 aangesloten alarmcentrales zorgt vervolgens voor de opvolging. Bij een diefstalmelding zullen zij altijd direct de politie inschakelen. Omdat wij onafhankelijk zijn, sluit uw het abonnement met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) zelf af.

Meer weten over voertuigbeveiliging?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op. Heeft u een dringende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)88–4646200

    • Uw voertuigen altijd kunnen volgen
    • Route Geofencing
    • Paniekhulp en diestalopsporing