Rotterdam, 21 september 2009 – MobileTrack totale mobiele en GPS ketenbeveiliging voor veiligheid personen

Persoonsbeveiliging is een noodzaak. Verharding van de maatschappij maar ook door bezuinigingen gedaalde personeelsbestand, waardoor er meer “lonely workers” situaties ontstaan, zijn directe oorzaken om nog meer rekening te houden met de veiligheid van personen.

Persoonsbeveiliging geldt voor zowel particulieren als voor personeelsleden in een bedrijfsomgeving. MobileTrack levert hiervoor totale mobiele en GPS alarmering ketenoplossingen toegesneden op de praktijksituatie.

Met de standaardoplossing kan een persoon met één druk op de knop zowel binnen als buiten een alarm slaan. De beveiligingsketen van MobileTrack bestaat niet enkel uit het maken van een alarm maar ook zorg dragen dat het alarm 24 uur per dag wordt bewaakt en wordt opgevolgd. Daarnaast kan het pakket worden aangevuld met opleiding en training van personeel betreffende “hoe om te gaan met agressie” in een natuurgetrouwe bedrijfsomgeving met professionele begeleiding.

Elk bedrijfssituatie is weer anders en daarom ondersteunt MobileTrack de ketenbeveiliging niet enkel voor standaard oplossingen maar in samenwerking met partners ook de specifieke branche gerelateerde oplossingen. Zo is het SPPT pakket specifiek ontwikkeld voor chauffeurs in het openbaar vervoer, zoals bus en tramvervoer, die te maken krijgen met toenemende agressie uit de samenleving. Het Zorg pakket bijvoorbeeld is weer meer toegespitst op senioren en Alzheimer dementie alarmering.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact 
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV 
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl