Met onze betrouwbare Safety & Security alarmoplossingen zorgen wij ervoor dat uw werknemers zich veilig kunnen voelen. Vooral bij alleenwerkers of werknemers die veel alleen op pad gaan is het belangrijk dat zij met een veilig gevoel hun werk kunnen uitvoeren. Bij alleenwerkers worden noodsituaties minder snel opgemerkt. Als werkgever wil je er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw werknemers zich veilig voelen en alarm kunnen slaan in geval van nood.

Een alarmknop biedt een ideale oplossing voor alleenwerkers. Daarnaast is een alarmknop ook handig bij het uitoefenen van de volgende taken:

  •  alleen op huisbezoek gaan
  •  alleen een cliënt begeleiden naar een andere afdeling
  •  Tijdens het zorg verlenen

Onze alarmknoppen zijn eenvoudig te bedienen en werken met 4G waardoor er snel een melding met locatiebepaling verzonden. Onze high security simkaart zorgt namelijk voor optimaal bereik, zowel lokaal als in het buitenland. U bent dus verzekerd van snelle opvolging. Ook zijn al onze alarmknoppen voorzien van een spreek-luister functie waardoor er snel hulp kan worden ingeschakeld bij een calamiteit. Zo is een werknemer nooit écht alleen.

Het MobileTrack platform is geïntegreerd in vrijwel alle particuliere alarmcentrales. U kunt dus zelf kiezen naar welke alarmcentrale de melding verzonden wordt.

Bij MobileTrack zijn spoedleveringen ook mogelijk. Bij sprake van acute bedreigingen e.d. kunt u contact met ons opnemen.

Lees hier meer over onze persoonsalarmering