De BlueLine Watch is een alarmhorloge. Met een druk op de knop wordt er een melding verstuurd naar de mantelzorger, zorgverlener en/of alarmcentrale. De BlueLine Watch draagt men eenvoudig om de pols waarbij het ook wordt toegepast voor dwaaldetectie en leefcirkels.

De BlueLine Alert is ontwikkeld met de zorg en veiligheid in ons achterhoofd. Een draagbare alarmknop kan een uitkomst zijn voor ouderen die graag veilig alleen op pad gaan of thuis een veiliger gevoel willen hebben. Hierdoor kunnen ouderen gewoon thuis blijven wonen en toch om hulp vragen bij lastige situaties. Hiermee zorgt een alarmknop voor meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. 

In geval van nood kan de alarm knop worden ingedrukt en wordt er direct contact gemaakt met eigen contactpersonen of met de meldkamer. Door middel van de ingebouwde GPS kan gezien worden waar iemand zich bevindt en kan er direct hulp worden geboden. De Blueline Alert helpt hier mee aan een zorgeloos en veilige omgeving zodat u er met een gerust hart een dagje op uit kunt.

Meer weten?
Ga naar https://www.mobiletrack.nl/watch-alarmhorloge/
of mail naar info@mobiletrack.nl