MobileTrack Care&Comfort: de BlueLine Alert knop is een van de vele Care Sensoren uit de BlueLine Series.

De veelzijdige BlueLine Alert wordt ingezet bij vele zorginstellingen en partners. Deze hoogkwalitatieve sensor kent vele functionaliteiten zoals Alarmering, Locatiebepaling, Dwaaldetectie, Communicatie, Valdetectie en Smart Geofencing.

De BlueLine Care Sensors zijn koppelbaar met alle verpleegoproepsystemen en alarmcentrales.
Meer informatie bij uw zorgpartner of via info@mobiletrack.nl

Met het inzetten van de MobileTrack Safety & Security oplossingen creëren wij een veilige omgeving met minder loze alarmeringen. MobileTrack staat voor het leveren van kwaliteitsdiensten en producten. Samen met de meldkamer en de installateur zijn wij verantwoordelijk voor de gehele beveiligingsketen.

Al meer dan 20 jaar is MobileTrack leverancier van producten en diensten voor de Safety & Security branche. Wij leveren hardware en een IoT systeem dat leverancier en technologie onafhankelijk is.

Via diverse noodknoppen, apps en overige trackers die wij aanbieden kan worden gealarmeerd, getraceerd en gecommuniceerd. Via onze online portal komt er een melding inclusief locatiebepaling binnen wanneer er een alarm is ingeschakeld.

Ons IoT platform is geïntegreerd in vrijwel alle particuliere alarmcentrales, dit betekent dat u zelf kunt bepalen naar welke alarmcentrale de meldingen worden verstuurd.

Benieuwd wat MobileTrack nog meer te bieden heeft?
Ga dan naar https://www.mobiletrack.nl/safety-security/
Of mail naar info@mobiletrack.nl

Steeds meer krijgen we te maken met onveilige situaties in onze omgeving. Wanneer er iets gebeurt en u zich in een groep met mensen bevindt dan zult u snel gevonden worden. Maar hoe zit dit bij alleen werkers ? Precies, een ongeval bij een alleen werker zal niet snel opgemerkt worden. Met een alarmeringsknop kan er in geval van nood alarm worden geslagen. Dit kan een alleen werker helpen zich veiliger te voelen tijdens het werk. 

Nieuwsgierig naar persoonsalarmering?
Ga naar https://www.mobiletrack.nl/persoonsalarmering/
Of mail naar info@mobiletrack.nl

Uw kostbare materiaal snel kunnen terugvinden of direct weten op welke locatie uw materiaal aanwezig is.

MobileTrack is gespecialiseerd in het leveren van asset tracking. Of u nu een verhuurbedrijf bent, diamantair of zorginstelling, MobileTrack zorgt ervoor dat u op een eenvoudige en snelle manier uw objecten kunt traceren zodat u weet op welke locatie deze zich bevinden.

Nieuwsgierig naar materieelbeveiliging?
Ga naar https://www.mobiletrack.nl/materieelbeveiliging/
Of mail naar info@mobiletrack.nl

Veilig de weg op? Het kan met de volledige track&trace voertuigvolgsystemen van MobileTrack. Het systeem kan worden gebruikt om uw voertuig live te volgen, te beveiligen en op te sporen. 

Nieuwsgierig naar voertuig beveiliging?
Ga naar https://www.mobiletrack.nl/voertuigbeveiliging/
Of mail naar info@mobiletrack.nl

De donkere dagen breken aan. Er is minder sociale controle rondom de winkel. Steeds vaker komt het voor dat je alleen op de winkelvloer staat waardoor je extra risico loopt om in een onveilige situatie terecht te komen. Met een alarmknop sta je met één druk op de knop in contact met de alarmcentrale. 

Meer weten over Retail safety?
Ga naar https://www.mobiletrack.nl/retail-safety/
Of mail naar info@mobiletrack.nl