Rutges Cargo Europe is een innovatieve en door kwaliteit gedreven vervoerder met verschillende klanten in de farmaceutische industrie, high value, sensitive en lucht- en ruimtevaartechniek. Wij leveren maatwerk in geïntegreerde logistieke oplossingen met temperatuur gecontroleerde transporten onder de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. 

Onze mensen zijn ons kapitaal. Al onze chauffeurs zijn vakbekwame mensen die over de juiste certificaten beschikken en altijd bereid zijn een tandje bij te zetten. Met de toenemende transportcriminaliteit zoals ladingdiefstal vinden wij het belangrijk dat onze chauffeurs veilig de weg op gaan. Met TAPA (Transported Asset Protection Association) houden wij onze beveiligingsstandaarden hoog en zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs elk jaar scholing krijgen over veiligheidsaspecten. Daarbij krijgt elke chauffeur een mobiele alarmknop mee van MobileTrack om bij een incident direct alarm te kunnen slaan. 

MobileTrack is inmiddels een gevestigde naam in de safety & security. Zij leveren betrouwbare (mobiele) alarm oplossingen zodat onze chauffeurs veilig de weg op kunnen. Na diverse uitgebreide testen in het veld hebben wij de keuze gemaakt voor MobileTrack vanwege het kwalitatieve product, de koppeling met de meldkamer van The Cargo Security.Company maar bovenal vanwege de veiligheid van onze chauffeurs. De chauffeur is tenslotte de meest waardevolle schakel in het bedrijf.

Wanneer een mobiele alarmknop wordt ingedrukt komt dit binnen bij de meldkamer van The Cargo Security.Company en kunnen zij direct stil inluisteren op de mobiele alarmknop. Indien gewenst kan er ook een spreek- en luisterverbinding worden opgezet. 

Zij bieden met hun eigen nevenvestigingen Security en Politie Interventies aan in heel Europa. The Cargo Security.Company beschikt over het Europese Alarmcentrale EN50518 certificaat waardoor ze in staat zijn om in heel Europa een direct geverifieerde melding te maken aan de politiediensten en kunnen waar nodig voorzien van een security interventie team op locatie voor actuele updates zodat een ieder op de hoogte is van de laatste wijzigingen. The Cargo Security.Company is inmiddels al twintig jaren gespecialiseerd in deze branche en is één van de TAPA premium partners. Mede hierdoor kunnen zij nationale en internationale klanten goed bedienen en van optimaal advies voorzien. 

TAPA is een unieke instelling van veiligheidsprofessionals en gerelateerde businesspartners van hoog technologische bedrijven, die wereldwijde producenten, transportbedrijven, wetshandhavingsdiensten en andere belanghebbenden samenbrengt met het algemene doel verliezen/fouten in de internationale goederenketen te verminderen. Maar ook bestaande en nieuw komende veiligheidsbedreigingen in hun bedrijfstak te verminderen.

Interesse?

Ga naar: https://www.mobiletrack.nl

of mail naar info@mobiletrack.nl

NIEUW! De BlueLine PAS

De BlueLine Series bestaat uit product en protocol onafhankelijke zorgsensoren. De zorgsensoren zijn praktijk gericht en volledig geoptimaliseerd voor het zorgproces. Een van de zorgsensoren is de BlueLine PAS. De BlueLine PAS is en noodoproepsysteem voor in huis. Met een druk op de knop wordt er een melding verstuurd naar de mantelzorger, zorgverlener en/of alarmcentrale.

Door het inzetten van de BlueLine PAS zorgt u voor:
– Meer vrijheid en veiligheid voor uw cliënten
– Werkdrukverlaging voor de zorgverlener
– Flexibel en toekomstvast alarmeringssysteem

Als je wat ouder wordt is het belangrijk dat je nog volop kan genieten van het leven. Zelfstandig en vrij bewegen in je eigen omgeving is hierbij erg belangrijk. Om ouderen een beetje te helpen maken wij Door het alsmaar groeiende aantal ouderen en het afnemende aantal gekwalificeerde zorgverleners wordt de vraag naar noodoproepsystemen voor in huis steeds groter. Bovendien is er een enorme ontwikkeling binnen de communicatieve technologie die een nieuwe standaard heeft gezet. Met deze achtergrond zet MobileTrack met het nieuwe digitale alarmsysteem de BlueLine PAS een belangrijke stap richting de toekomst.

Ook de teams bij de alarmcentrale kunnen zich op deze manier beter richten op hun kerntaak bij een noodoproep. De BlueLine PAS voegt netwerkfunctionaliteit, eenvoudige bediening en een betrouwbare beveiliging samen in een functioneel ontwerp en is gemakkelijk in elke omgeving en in iedere zorgsituatie te gebruiken. Tegelijkertijd zorgt de BlueLine PAS voor een bewezen functionaliteit tegen minimale inspanning.

Interesse?

Ga naar: https://www.mobiletrack.nl

of mail naar info@mobiletrack.nl

Wanneer er een alarmknop gedragen wordt kan er bij nood op de knop worden gedrukt of wordt er Wil je een proefrit maken op een van onze zorgfietsen? Of meer informatie ontvangen?  

Bezoek ons dan tijdens de Zorg & Ict beurs bij de Jaarbeurs in Utrecht van dinsdag 14 juni t/m donderdag 16 juni, stand Stand 01F052.

Benieuwd wat de Zorgfiets jou kan bieden? 
Via deze link kan je je aanmelden voor een toegangsbewijs. Graag tot dan!  

https://events.jaarbeurs.nl/dutchhealthweek2022/registratie?ref=Zorgfiets