MobileTrack Care&Comfort levert al jaren verschillende producten van de BlueLine series. Omdat we steeds meer uitbreiden, leveren wij nu ook het BlueLine Extramuraal pakket aan diverse partners. Het BlueLine Extramuraal pakket wordt door ons voorgeprogrammeerd zodat het eenvoudig door onze partners kan worden uitgeleverd en geplaatst bij de mensen thuis.

De geselecteerde care sensoren extramuraal zijn ontworpen zodat ze ingezet kunnen worden bij de mensen thuis. Door verschillende producten in huis op te hangen of bij je te dragen kan de klant langer thuis wonen. Wanneer er iets gebeurt zoals een val of ongeluk detecteren de care sensoren dit en kan er passende hulp worden geboden. Hierdoor wordt er meer veiligheid en vrijheid gerealiseerd. 

Door de BlueLine Extramuraal care sensoren in huis te plaatsten kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Wanneer er een sensor afgaat worden de relevante meldingen ontvangen door de mantelzorgers waarbij indien nodig alarmcentrales en het relatienetwerk ondersteuning kan bieden. Hierdoor verlicht het BlueLine Extramuraal pakket  ook de werkzaamheden van de mantelzorger. 

Interesse of meer informatie over het BlueLine Extramuraal pakket?
Ga naar: https://www.mobiletrack.nl
Of mail naar info@mobiletrack.nl

PIDZ – met zorg verbonden maakte een korte video voor hun gloednieuwe magazine genaamd Ode aan de Zorg over de Zorgfiets bij een van onze afnemers Lelie Zorggroep. We hebben het onder andere over betere dienstverlening, verduurzaming en veiligheid. 

Bekijk de video via onderstaande link
https://bit.ly/3bEzxql

We hebben al een paar hele mooie klantreviews gekregen van trouwe partners en klanten. 

Wil jij ook jouw ervaring met MobileTrack delen?
Druk dan op de link en vul een korte vragenlijst in. 
https://forms.gle/jhmKtCKn4yv4pkvb8

Het werk van een zorgverlener is erg belangrijk. Zij helpen cliënten bij lichamelijk problemen en ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Daarnaast zijn zorgverleners op sociaal gebied ook erg belangrijk. Vragen hoe je dag was of gewoon een praatje maken kan iemands dag al opfleuren. Door toenemende werkdruk van een medewerker in de zorg wordt het steeds lastiger om die persoonlijke aandacht te geven aan cliënten. Met behulp van technologie zoals de BlueLine Series kan dit helpen bij het verlagen van de werkdruk voor de zorgverlener. 

Voor meer informatie over de BlueLine Series ga naar:
Ga naar: https://www.mobiletrack.nl
Of mail naar info@mobiletrack.nl

Ben jij degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt zowel technisch als functioneel? Dan hebben wij een leuke uitdagende baan voor jou! Wij zoeken een enthousiaste en servicegerichte collega voor onze supportafdeling.

Interesse?

Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer!

https://www.mobiletrack.nl/job/junior-technisch-support-medewerker/