Bent u ook geïnteresseerd in de producten en service van MobileTrack?
Ga dan naar https://www.mobiletrack.nl
Of mail naar info@mobiletrack.nl

Hoe gaan jullie om met mobiliteit binnen jullie organisatie?
Zijn jullie vaak onderweg met de auto of met de fiets? Of overwegen jullie een fietsplan? 
Ons zusterbedrijf Zorgfiets introduceerde vorig jaar de zorgfiets voor zorg aan huis, dienstreizen en woon-werkverkeer. Wat de Zorgfiets zo bijzonder maakt is de zorgfietsknop. Met één druk op de knop krijgt de alarmcentrale een seintje en komen direct in actie voor het bieden van pechhulp, medische hulp of bescherming. De kwalitatieve e-bikes zijn modern, comfortabel en zeer gebruiksvriendelijk. 

Nieuwsgierig naar de Zorgfiets?
Ga voor meer informatie naar https://zorgfiets.nl
of mail naar info@zorgfiets.nl

Het inzetten van technologie 
Om zorgverleners te helpen bij het verlagen van de werkdruk kan technologie worden ingezet. MobileTrack heeft hiervoor de BlueLine Series ontworpen om de zorgmedewerkers te ondersteunen in hun werk. 

De BlueLine Series bestaat uit verschillende producten die ieder hun eigen functies hebben en elkaar kunnen aanvullen om de cliënt en de zorgverlener zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Nieuwsgierig naar de BlueLine Series?
Ga naar: 
Dwaaldetectie: https://www.mobiletrack.nl/dwaaldetectie/
Valdetectie: https://www.mobiletrack.nl/valdetectie/
Mobiele alarmering: https://www.mobiletrack.nl/mobiele-alarmering-alarmknop/
BlueLine Watch: https://www.mobiletrack.nl/watch-alarmhorloge/
Of mail naar info@mobileTrack.nl

Bent u net zoals Adri Pot geïnteresseerd in de producten en service van MobileTrack?
Ga dan naar https://www.mobiletrack.nl
Of mail naar info@mobiletrack.nl

De Zorgriem
Wanneer iemand dementie krijgt, heeft dit invloed op de persoon zelf, maar ook op de mensen in hun omgeving. De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal voor mensen met Alzheimer en overige vormen van dementie is ontworpen om. 

Het is een klein apparaatje met GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De persoon kan de Zorgriem eenvoudig bij zich dragen in de broek en jaszak, tas of het kan om de riem worden geschoven. In de meeste gevallen wordt het om de riem geschoven zodat het stevig is bevestigd. 

Doordat u direct weet waar de persoon zich bevindt kan de doorlooptijd van hulpopvolging zoveel mogelijk worden verkort in het geval van calamiteit. De Zorgriem wordt geleverd als een totaalpakket. Het Zorgriem pakket is volledig geconfigureerd en getest. Zodra u het Zorgriem pakket heeft ontvangen is het direct klaar voor gebruik. Het is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen.

De Zorgriem kan een mantelzorger of zorginstelling ondersteunen bij de zorg voor mensen met Alzheimer en dementie. Daarnaast is het ook van toepassing op mensen die nog thuis wonen. De Zorgriem helpt om de kwaliteit van leven te verbeteren voor de hulpbehoevende en hun naasten. 

Benieuwd wat de Zorgriem voor u of uw naasten te bieden heeft?
Ga naar https://zorgriem.nl/
Of mail naar: info@zorgriem.nl