Steeds meer medewerkers krijgen te maken met onveilige situaties in hun werkomgeving. Wanneer er meerdere mensen aanwezig zijn wordt je snel gevonden, maar wanneer je alleen bent is dit een andere situatie. Een ongeval of onveilig gevoel bij alleen werkers zal minder snel worden opgemerkt. De MyAlert alarmknop kan eraan bijdragen om alleen werkers te helpen zich veiliger te voelen tijdens het werk. 

Interesse?

Ga naar: https://www.mobiletrack.nl/persoonsalarmering/

of mail naar info@mobiletrack.nl

De BlueLine valdetectie sensors worden toegepast in zorginstellingen, ziekenhuizen en bij de cliënt thuis. De sensoren worden eenvoudig bevestigd aan de muur of het plafon. De BlueLine Valdetectie sensoren detecteren of iemand valt, in bed ligt, uit bed is of uit de kamer is. Bij een val detecteren de sensoren ook of iemand snel weer op staat of blijft liggen. Wanneer een cliënt niet opstaat wordt er een melding gestuurd naar de zorgverlener of mantelzorger. Die kan vervolgens de juiste hulp bieden aan de cliënt.

Als je wat ouder wordt is het belangrijk dat je nog volop kan genieten van het leven. Zelfstandig en vrij bewegen in je eigen omgeving is hierbij erg belangrijk. Om ouderen een beetje te helpen maken wij gebruik van sensoren die hulp inschakelt bij een valincident. Dit zijn slimme sensoren die detecteren of iemand beweegt of niet. Beweegt de cliënt niet dan ontvangt de zorgmedewerker of mantelzorger direct een melding. Dit geeft het vertrouwen bij ouderen om vrij en zelfstandig te blijven bewegen in hun leefomgeving.

Als zorgmedewerker wil je de beste zorg bieden aan jou cliënten. Toch is het lastig om direct hulp te bieden wanneer een zorgcliënt valt als je dit niet gelijk ziet of hoort. Je kan de hele dag bij een cliënt blijven zitten maar daar heb je als zorgmedewerker natuurlijk geen tijd voor. Wanneer er valdetectie sensoren in een kamer worden geplaatst zal dit een handig hulpmiddel zijn voor de zorgmedewerker. De sensoren zijn individueel aan te passen. Hierdoor krijgt de zorgmedewerker inzicht in het leefpatroon van een cliënt of juist de verandering hiervan. Dit geeft de zorgmedewerker het vertrouwen om de juiste zorg te bieden aan de cliënt. 

Interesse?

Ga naar: https://www.mobiletrack.nl/valdetectie/

of mail naar info@mobiletrack.nl

Wanneer er een alarmknop gedragen wordt kan er bij nood op de knop worden gedrukt of wordt er doormiddel van man-down detectie een SOS-melding verstuurd naar de alarmcentrale. De alarmcentrale bepaald dan of het loos alarm is of dat er echt iets aan de hand is. Wanneer er hulp nodig is zal de alarmcentrale dit doorgeven aan de juiste hulpinstanties die vervolgens zullen afgaan op de melding. De alarmcentrale is dan ook de schakel tussen het device en het inschakelen van hulp en neemt hiermee de zorg uit handen.

Interesse?

Ga naar: https://www.mobiletrack.nl/

of mail naar info@mobiletrack.nl