MobileTrack Care&Comfort


De oplossing wordt zowel bij de cliënten als bij de zorgverleners toegepast. Met één druk op de mobiele knop, wordt er een melding verstuurd naar een zorgverlener, mantelzorger en/of alarmcentrale en ontstaat er direct een spreek-luisterverbinding tussen cliënt en de zorgverlener.

De ontwikkelingen in de zorg gaan momenteel razendsnel. Veel van de nieuwe technieken dragen bij aan meer kwaliteit en minder verloren tijd en energie. Veiligheid en bereikbaarheid staan hierbij hoog aangeschreven. Deze combinatie komt samen met IRIS one en MobileTrack. IRIS one levert de simkaarten en het KPN EEN platform. In combinatie met KPN EEN en Blue Alert Mobiele Alarmeringssysteem van MobileTrack, krijgen de zorgverleners direct melding wanneer er alarm wordt geslagen door een cliënt.

In tegenstelling tot andere zorgdomotica integraties, is dit een goed werkende oplossing zonder zware investeringen. Tevens is het zeer flexibel en snel uit te rollen in een zorgorganisatie met geen, dan wel zeer lage installatiekosten.
 
De Robbert Coppes Stichting is een voorbeeld van een organisatie die veel profijt heeft van de BlueLine Alert mobiele alarmeringsdienst. Zij zijn zeer tevreden omdat de BlueLine Alert eenvoudig te gebruiken is, flexibel en geen verdere installatie nodig heeft. Het maken van een melding en het verkrijgen van een spreek-luisterverbinding gaat zeer snel. En door middel van KPN EEN met de conference en carrousel mogelijkheden, krijgt de cliënt altijd een zorgverlener aan de lijn.

Over IRIS one
Bij IRIS one zijn we gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van de bedrijfscommunicatie. IRIS one zorgt ervoor dat je overal kan werken door mensen en apparaten met elkaar te verbinden via de cloud. Met de ICT en telecom services, communiceer je met je klanten, collega’s en hoef je je geen zorgen te maken over security, beheer of kosten. De professionals van IRIS one regelen het voor je.

Over MobileTrack
MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener gespecialiseerd in Location Based Services, Communications, IoT en Data Integration. De diensten zijn volledig product, protocol en platform onafhankelijk. Voor de zorgmarkt vertaalt zich dit in Care&Comfort diensten zoals dwaaldetectie, mobiele alarmering en valdetectie. MobileTrack heeft als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal van A t/m Z aan te laten sluiten op de bedrijfsvoering en wensen van de partner en eindgebruiker. Daarnaast faciliteert MobileTrack de randvoorwaarden om de oplossingen ook daadwerkelijk tot een succes te maken en te houden.

Meer weten over de BlueLine Alert Klik dan hier.