Enorm verheugd zijn wij met onze samenwerking met The Cargo Security.Company (TCS)! Andersom is dit ook zo, laat Niels Spoor van TCS weten.

The Cargo Security.Company biedt transport- en logistieke beveiligingsoplossingen op maat voor zowel nationale als internationale distributiestromen van waardevolle- en/of diefstalgevoelige lading. Zij bieden ook noodhulpdiensten met regionale ondersteuning van professionele medewerkers in heel Europa aan. TCS beschikt over het Europese Alarmcentrale EN50518 certificaat waardoor ze in staat zijn om in geheel Europa politiediensten te contacteren.  

TCS is één van de TAPA premium partners, mede hierdoor kunnen zij hun internationale klanten goed bedienen en van een optimaal advies voorzien. Het enige wat zij nog miste was het aanbod van een mobiele alarmeringsknop voor hun klanten gekoppeld aan hun eigen monitoring platform Truck.Watch. Met deze koppeling is TCS in staat om allerhande rapportages, zoals vereist in de TAPA TSR 2020, te overleggen.

Sinds vorig jaar april werken MobileTrack en The Cargo Security.Company (TCS) succesvol met elkaar samen. We hebben inmiddels een 600 alarmknoppen aan een aantal transporteurs geleverd die mede daardoor hun chauffeurs een nog beter gevoel van veiligheid bieden.

Niels geeft aan, na ook uitgebreid te hebben getest met een aantal andere leveranciers, voor MobileTrack te hebben gekozen omdat zij zich kunnen onderscheiden met hun kennis over techniek, de dienstverlening en de zeer betrouwbare alarmknop met een lange batterijlevensduur.  Wat ook heel erg fijn is dat de software van MobileTrack (de Mobile Universal Gateway) leverancier onafhankelijk is, dit betekent dat integraties met alle soorten systemen mogelijk zijn. Door deze software te integreren in TCS’s monitoring platform Truck.Watch. Op deze manier kan TCS de MobileTrack alarmknoppen monitoren en in geval van een dreiging of daadwerkelijk incident direct en adequaat acteren.

De samenwerking tussen MobileTrack, TCS en haar meldkamerklanten verloopt zo goed dat wij nu ook in gesprek zijn over mogelijke andere samenwerkingen en oplossingen.

Lees via hier meer over The Cargo Security.Company (TCS).

Lees via hier meer over onze Mobiele alarmeringsknoppen.