Wanneer iemand dementie krijgt, heeft dit invloed op de persoon zelf, maar ook op de mensen in hun omgeving. De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal voor mensen met Alzheimer en overige vormen van dementie is ontworpen.

Het is een klein apparaatje met GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De persoon kan de Zorgriem eenvoudig bij zich dragen in de broek en jaszak, tas of het kan om de riem worden geschoven. In de meeste gevallen wordt het om de riem geschoven zodat het stevig is bevestigd. 

Doordat u direct weet waar de persoon zich bevindt kan de doorlooptijd van hulp opvolging zoveel mogelijk worden verkort in het geval van calamiteit. De Zorgriem wordt geleverd als een totaalpakket. Het Zorgriem pakket is volledig geconfigureerd en getest. Zodra u het Zorgriem pakket heeft ontvangen is het direct klaar voor gebruik. Het is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen.

De Zorgriem kan een mantelzorger of zorginstelling ondersteunen bij de zorg voor mensen met Alzheimer en dementie. Daarnaast is het ook van toepassing op mensen die nog thuis wonen. De Zorgriem helpt om de kwaliteit van leven te verbeteren voor de hulpbehoevende en hun naasten. 

Benieuwd wat de Zorgriem voor u of uw naasten te bieden heeft?
Ga naar https://zorgriem.nl
of mail naar info@zorgriem.nl