MobileTrack biedt vanaf heden een nieuw model van de zorgriem aan. Deze nieuwere versie kan zowel met een kabel als met een dockingstation worden opgeladen. Verder heeft deze zorgriem een betere nauwkeurigheid én is hij ook nog eens waterdicht.

Onze ‘Zorgriem Compact’ is een klein apparaat met een GPS tracker dat speciaal is ontwikkeld voor het terugvinden van personen. De zorgriem wordt veel gebruikt door mantelzorgers en zorgverleners bij het lokaliseren van cliënten met Alzheimer en overige vormen van dementie. Daarnaast kan de zorgriem ook gebruikt worden voor kinderen, senioren en overige beveiligingssituaties. Met de zorgriem kan een cliënt snel worden gelokaliseerd via een computer, smartphone of tablet. Op deze manier kan er snel hulopvolging plaatsvinden in het geval van een calamiteit.

Ook kan er een melding naar een zorgverlener, mantelzorger of alarmcentrale worden verstuurd wanneer een cliënt de vooraf ingestelde leefcirkel verlaat.

De Zorgriem vergroot de kwaliteit van leven van de gebruiker. Met de zorgriem kan een cliënt namelijk zijn of haar bewegingsvrijheid op een veilige manier behouden. Deze oplossing bied in de praktijk veel rust bij familieleden en vrienden. Dit blijkt onder andere uit de vele positieve reacties van familie, vrienden, mantelzorgers en zorginstellingen.

Meer weten over de nieuwe zorgriem of interesse in een demo? Neem dan contact met ons op.