Rotterdam, 2 december 2009 – MobileTrack Universal Gateway Track&Trace platform gekoppeld met file informatie systemen

De MobileTrack Universal Gateway (MUG) is gekoppeld met file informatie systemen van de bekende leveranciers zoals TomTom en de ANWB. Hierdoor kunnen de eindgebruikers van de MUG direct hun eigen voertuigen, objecten en personen lokaliseren en direct waarnemen waar de actuele files zijn.

Door deze toepassing kunnen kostenbesparingen en efficiency op een eenvoudige manier worden gerealiseerd voor de eindgebruikers maar tevens ook files worden bestreden.

De MUG is een apparatuur, hardware, techniek en protocol onafhankelijke open Track&Trace en Mobility platform die toegankelijk is voor iedere fabrikant en dienstenleverancier. De MUG wordt gebruik gemaakt door vele partijen en gebruikers in bijvoorbeeld de beveiliging, zorg, logistiek, overheid, lifestyle en recreatie.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl