Rotterdam, 26 januari 2010 – MobileTrack introduceert de MtagBOX: de nieuwe generatie gateway voor Rfid, GPS en Mobility oplossingen

De MtagBOX is letterlijk een innovatieve plug&play “BOX” die als centrale bouwsteen wordt ingezet voor veeleisende GPS, Rfid en Mobility projecten. Ingewikkelde, tijdrovende en kostbare technologische Rfid projecten behoren vanaf heden tot het verleden.

Met de MtagBOX oplossingen zijn de investeringen minimaal 30% lager ten opzichte van de huidige Rfid oplossingen en projecten.

Enkele toepassingen waarvoor de MtagBOX wordt ingezet:

  • Lokaliseren van dwaalcliënten en persoonsalarmering
  • Personeel en object beveiliging en registratie
  • Asset management, voorraadbeheer en verhuursystemen
  • Tracking&Tracing en alarmering
  • Domotica huisautomatisering
  • Logistiek en routeanalyse
  • Registratie tijd en aanwezigheid
  • Hands-free deur en toegangscontrole
  • Ontruimingsplan en scenario

De MtagBOX is integreerbaar en toegankelijk voor systemen en oplossingen van 3e partijen. Tevens is de MtagBOX eenvoudig te plaatsen en plug & play. De stekker in het stopcontact steken en het is direct operationeel en klaar voor gebruik.

Via het open, webbased en protocol onafhankelijke MobileTrack Universal Gateway platform (MUG) kunnen de wensen op een flexibele en snelle manier worden ingevuld. De data in welke vorm dan ook kan eenvoudig via het Internet worden geraadpleegd en geïntegreerd in de backoffice.

De MUG is een apparatuur, hardware, techniek en protocol onafhankelijke open Track&Trace en Mobility platform die toegankelijk is voor iedere fabrikant en dienstenleverancier. De MUG wordt gebruik gemaakt door vele partijen en gebruikers in bijvoorbeeld de beveiliging, zorg, logistiek, overheid, lifestyle en recreatie.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl