MobileTrack en ecom instruments ATEX Lone Worker protection oplossingen

Rotterdam, 21 september 2011 – MobileTrack en ecom instruments ATEX Lone Worker protection oplossingen

De ATEX gecertificeerde Lone Worker protection oplossingen van MobileTrack en ecom instruments zijn gespecialiseerde alarm en communicatie oplossingen waarmee de tijdsduur van het maken van een alarm tot en met de hulpopvolging zoveel mogelijk wordt bekort.

De basis van de Lone Worker protection oplossing vormt het X.com213-EX telefoontoestel. In het geval van een calamiteit kan men met dit toestel snel handmatig of geheel automatisch (man-down) een alarm maken. Hierbij wordt direct de buiten of binnen locatie bepaald zodat de collega’s en hulpverleners snel ter plekke zijn.

Het X.com 213-EX toestel is MobileTrack MUG certified waardoor het gebruik maakt van de MobileTrack Lone Worker protection applicatie en het alarm hoogkwalitatief verwerkt wordt door professionele hulpverleners en 24×7 alarmcentrales. Hierdoor is de volledige beveiligingsketen geborgd van preventie tot en met alarmopvolging.

Meer online informatie is beschikbaar op de website: www.mobiletrack.nl en www.ecom-ex.com.

Voor meer directe informatie en mogelijkheden kunt u via email info@mobiletrack.nl of telefonisch (010-7982498) contact opnemen.

MobileTrack BV
Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Contact 
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV 
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track&Tracé oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee, Bluetooth en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track&Tracé gerelateerde diensten.

De Mobile Universal Gateway (MUG) is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging, zorg, gaming, social network, communities, lifestyle en recreatie. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele ketendiensten ontwikkeld voor beveiliging, alarmering en opvolging. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

ecom instruments BV

Bezoekadres:

Watertoren 45C
3247CL Dirksland
The Netherlands

Contact 
ecom instruments BV

Telefoon: 0187-605916
E-mail: info.nl@ecom-ex.com

Over ecom instruments
Ecom instruments is de gecertificeerde fabrikant van mobiele industriële apparatuur voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Ons assortiment omvat vrijwel alle mobiele apparaten voor dagelijks gebruik in de Ex-zone. We bieden u producten aan op de terreinen Mobile Computing, Communicatie, Meet- en kalibratietechniek en Draagbare handlampen, met wereldwijd geldige certificeringen, van het Europese ATEX tot de Amerikaanse FM-vergunning. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.ecom-ex.com