Rotterdam, 17 september 2009 – MobileTrack breidt de succesvolle Zorgriem uit met de Zorgriem Plus

De Zorgriem wordt veel ingezet voor het traceren, lokaliseren en terugvinden van personen. In het bijzonder voor dwaalcliënten zoals Alzheimer dementie is het een bekend hulpmiddel om de veiligheid en kwaliteit van leven voor de persoon te verbeteren. Daarnaast geeft het een stuk verlichting voor de verzorgers en familieleden.

Het zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke systeem maakt onder ander gebruik van Mobiele en GPS technologie om de locatie te bepalen van de persoon. Via het MobileTrack Online Portaal kunt u snel en eenvoudig de persoon terugvinden.

De Zorgriem is nu uitgebreid met de Zorgriem Plus. De Zorgriem Plus is een gebruiksvriendelijk apparaat, klein van formaat en voorzien van een duidelijke en eenvoudige alarmknop. Naast het traceren van personen of objecten is het met de Zorgriem Plus ook mogelijk een alarm te maken en een spreekluister verbinding te creëren.

Familieleden kunnen bijvoorbeeld bellen naar de Zorgriem Plus en ook gelijk zien waar de Zorgriem Plus zich bevind. Een alarm kan bijvoorbeeld naar de mobiele telefoon gaan van de mantelzorger maar ook naar een alarmcentrale die de alarmen 24 uur per dag bewaakt.

De Zorgriem Plus is een veelzijdig apparaat en wordt niet enkel ingezet voor dwaalcliënten maar ook voor bijvoorbeeld actieve senioren, kinderen, alleenwerkers, objecten, recreatie, beveiliging personeel etc.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl