Zoetermeer, 3 november 2008 – Mobiele Personeelsbeveiliging is een noodzaak. Dit blijkt uit diverse berichtgevingen uit onder andere de vervoerssector. Er zijn vele voorbeelden bekend waarbij buschauffeurs, tramconducteurs en overige (openbare) functies helaas worden bedreigd en zelfs worden aangevallen door het publiek.

In deze situaties is het wenselijk dat bijvoorbeeld de buschauffeurs eenvoudig en snel alarm kunnen slaan in het geval van calamiteiten.

MobileTrack is gespecialiseerd in Mobiele Persoonsbeveiliging en levert Mobiele Persoonsbeveiligingsdiensten aan vele beveiligingsbedrijven, zorginstanties, vervoersbedrijven en de overheid.

Met de Mobiele Persoonsbeveiligingsdienst kan de buschauffeur niet alleen een alarm slaan en direct doorgeven wat er aan de hand is maar de “hulptroepen” kunnen ook direct de buschauffeur (wereldwijd) via GPS traceren en lokaliseren. Hierdoor kan men zo snel mogelijk assistentie en hulp bieden aan de buschauffeur in het geval van een calamiteit.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (079-3716187) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: l.visser@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl