Rotterdam, 6 september 2011 – De nieuwste technologie maakt de Zorgriem groener

De Zorgriem is nu nog energiezuiniger. Door het toepassen van de nieuwste mobiele- en GPS technologie is het energieverbruik 40% lager waardoor de Zorgriem nu 3 tot 5 dagen “realtime” operationeel is.

De Zorgriem met GPS locatiebepaling wordt in de praktijk toegepast door familie, mantelzorgers en zorginstellingen om mensen met Alzheimer en overige vormen van dementie snel terug te vinden als ze de weg zijn kwijtgeraakt.

De nieuwste technologie wordt continue toegepast in de Zorgriem waardoor het mogelijk maakt de verschillende praktijkwensen van de dementiedoelgroep zo veel mogelijk in te vullen.

Meer informatie en ervaringen zijn beschikbaar op de website: www.zorgriem.nl

Voor meer directe informatie en mogelijkheden kunt u via email info@mobiletrack.nl of telefonisch (010-7982498) contact opnemen.

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track&Tracé oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee, Bluetooth en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track&Tracé gerelateerde diensten.

De Mobile Universal Gateway (MUG) is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging, zorg, gaming, social network, communities, lifestyle en recreatie. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele ketendiensten ontwikkeld voor beveiliging, alarmering en opvolging. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl