Rotterdam, 26 juli 2010 – De Zorgriem geeft nog meer rust aan de mantelzorgers en verminderd de werkdruk van professioneel zorgpersoneel

De Zorgriem voor het lokaliseren en terug vinden van dwaalcliënten zoals in situaties van Alzheimer dementie wordt veel toegepast door de mantelzorgers en professioneel zorgpersoneel.

Dit Zorgriem GPS Track&Trace systeem is zeer eenvoudig in gebruik en toe te passen in situaties waarbij er sprake is van dwalende personen. Het gebruiksgemak is nog verder verbeterd want de Zorgriem is nu nog kleiner van formaat en tot 5 dagen operationeel na het opladen van de accu.

Door eenvoudig gebruik te maken van een wachtwoord en gebruikersnaam kun u direct de persoon lokaliseren en terugvinden met uw pc, notebook, mobiele pda telefoon en 24×7 alarmcentrale.

Omdat geen enkele dwaalcliënt en de toepassing ervan hetzelfde is wordt de Zorgriem continue aan de hand van de gebruikerservaringen en onderzoeken aangepast en verbeterd. Naast de standaard Zorgriem zijn er ook modellen Zorgriemen met een alarmeringsknop, spreekluisterverbinding, binnen/buiten traceren, waterdicht, etc

Meer algemene informatie kunt u vinden op de website: www.zorgriem.nl. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via email info@zorgriem.nl of telefonisch (010-7982498) contact opnemen.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee, Bluetooth en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl