Rotterdam, 3 maart 2010 – De Sales EventMessenger maakt van een mobiele telefoon een krachtige sales tool waarmee meer rendement in de sales wordt geboekt

De MobileTrack Locator Software waarmee een mobiele telefoon getraceerd kan worden vormt de basis van de Locator Software Plus en de Sales EventMessenger.

De Locator Software Plus is een applicatie die op een mobiele telefoon met Windows Mobile wordt geïnstalleerd zodat men met een druk op de knop van de mobiele telefoon een persoonsalarmering met locatiebepaling kan maken naar de familie, beveiligers of naar een professionele alarmcentrale.

De Sales EventMessenger maakt van een mobiele telefoon een krachtige sales tool met de volgende kenmerken:

  • Tijd, route, kilometer en klantbezoek registratie
  • Order management systeem
  • Mobiele administratie en bezoekverslagen
  • Tracking&Tracing en Points of Customers (geografisch dichtstbijzijnde klanten)
  • Rapportage en benchmarken
  • Locatie en tijdstip onafhankelijk toepasbaar
  • Optimalisatie logistieke en sales processen
  • Koppeling met de backoffice zoals finance, CRM, planning etc

Door gebruik te maken van de Sales EventMessenger biedt het voor zowel de accountmanagers/vertegenwoordigers, planners en de directie vele voordelen zoals tijdwinst, ondersteuning, proces optimalisatie en inzicht in de salestrajecten waardoor er meer rendement in de sales wordt geboekt.

De Sales EventMessenger is geïnstalleerd op een mobiele telefoon en via de Online Portaal wordt realtime de informatie en resultaten weergegeven. Door de integrale koppeling met de MUG is de Sales EventMessenger snel te implementeren en te integreren in iedere organisatie.

De MUG is een apparatuur, hardware, techniek en protocol onafhankelijke open Track&Trace en Mobility platform die toegankelijk is voor iedere fabrikant en dienstenleverancier. De MUG wordt gebruik gemaakt door vele partijen en gebruikers in bijvoorbeeld de beveiliging, zorg, logistiek, overheid, lifestyle en recreatie.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl