Rotterdam, 26 maart 2010 – De MtagBOX Rfid dwaaldetectie en overige zorgtoepassingen live op de Zorg & ICT beurs

Op de Zorg & ICT beurs (30/31maart en 1 april) in de jaarbeurs Utrecht worden de toepassingen van de MtagBOX gedemonstreerd voor de zorg zoals dwaaldetectie, domotica, registratie, mobiele alarmering, toegangscontrole en personeelsalarmering. De demonstratie vindt plaats op stand F018 in Hal 1 en vormt ook een onderdeel van de Rfid tour georganiseerd door Rfid Platform Nederland.

De MtagBOX is eenvoudig te plaatsen en plug & play. De stekker in het stopcontact steken en het is direct operationeel en klaar voor gebruik. Tevens is de MtagBOX integreerbaar en toegankelijk voor oplossingen zoals domotica en technologie van 3e partijen.

Met de MtagBOX oplossingen zijn de investeringen minimaal 30% lager ten opzichte van de huidige Rfid oplossingen en projecten. Voor meer informatie over de MtagBOX: www.mtagbox.eu

Via het open, webbased en protocol onafhankelijke MobileTrack Universal Gateway platform (MUG) kunnen de wensen op een flexibele en snelle manier worden ingevuld. De data in welke vorm dan ook kan eenvoudig via het Internet worden geraadpleegd en geïntegreerd in de backoffice.

De MUG is een apparatuur, hardware, techniek en protocol onafhankelijke open Track&Trace en Mobility platform die toegankelijk is voor iedere fabrikant en dienstenleverancier. De MUG wordt gebruik gemaakt door vele partijen en gebruikers in bijvoorbeeld de beveiliging, zorg, logistiek, overheid, lifestyle en recreatie.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-7982498) of via email info@mobiletrack.nl contact opnemen met MobileTrack.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl