Rotterdam, 27 augustus 2010 – De medewerkers van GGZ veiliger op pad met de MobileTrack Lone Worker oplossing

De medewerkers zijn uitgerust met een telefoon waarbij in noodgevallen op een alarmknop kan worden gedrukt. Het alarm met de GPS locatie komt uit bij een landelijke 24×7 alarmcentrale die de alarmsituatie analyseert en direct de juiste instanties waarschuwt en aanstuurt.

In deze case van persoonsbeveiliging is er rekening mee gehouden dat bij een alarmering de locatie van het alarm zo nauwkeurig mogelijk wordt bepaald zodat de doorlooptijd van alarm tot en met hulpopvolging zo kort mogelijk is. De hulpopvolging van het alarm is gebonden aan een zeer strikt protocol.

De Lone Worker doelgroep is veelal werkzaam in de overheid, beveiliging, zorg, reddingsteams en bij hulpverlening in gevaarlijke en afgelegen omgevingen zoals gas- en oliesector, bos- en mijnbouw, defensie en industrie.

De MobileTrack Lone Worker oplossing biedt voor deze zogenaamde “alleen werkers” een professionele persoonsbeveiliging. Het is een keten van beveiligingsoplossingen waarbij niet enkel de technische oplossing wordt meegenomen maar de totale keten van preventie tot en met alarmopvolging.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via email info@mobiletrack.nl of telefonisch (010-7982498) contact opnemen

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10–7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010–7982498
E-mail: info@mobiletrack.nl

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee, Bluetooth en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten.

De Mobile Universal Gateway (MUG) is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl