Zijn uw zorgmedewerkers te veel tijd kwijt aan het zoeken van hulpmiddelen? En wilt u dat deze tijd besteed wordt aan de zorg van uw patiënten? Maak dan nu kennis met onze nieuwe zorginnovatie, de BlueLine Asset tracking! Samen met Medicura B.V. hebben wij ons Asset Tracking systeem geoptimaliseerd voor de zorg.

De BlueLine Asset tracking zorgt voor:

  • Hulpmiddelen detecteren en lokaliseren
  • Inzicht in gebruik van hulpmiddelen
  • Efficiënter zorgproces
  • Meer tijd voor patiënten.

Met onze BlueLine Asset tracking systeem is het mogelijk om uw medische hulpmiddelen te detecteren en lokaliseren. Denk hierbij aan het tracken van bijvoorbeeld rolstoelen, hoog-laag bedden, tilliften. Ook krijgt u met het systeem inzicht over het gebruik van uw hulpmiddelen. Kortom de BlueLine Asset tracking draagt bij aan een efficiënter zorgproces! Hierdoor hebben zorgmedewerkers meer tijd en aandacht voor de zorg van patiënten. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk.

Benieuwd naar wat deze zorgoplossing voor uw organisatie kan betekenen? Lees hier meer over Asset tracking of ga langs bij Medicura om het systeem zelf te ervaren. Zij vertellen u graag meer over onze zorgoplossing.