+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl
MyBuddy_Logo_Rood_600px_kleiner
handshake
mobiletrack-logo

MobileTrack

Location Based Services | IoT | Communications | Data Integration | R&D

MobileTrack is dé specialist op het gebied van locatie- en alarmeringsoplossingen, met een sterke focus op de sectoren Zorg, Beveiliging, Transport en Industrie. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd dankzij uitzonderlijke producten en diensten, waaronder omvaldetectie, dwaaldetectie, kritische communicatie, bodycam en mobiele alarmering.

MobileTrack biedt uitgebreide fulfilmentoplossingen waarmee cruciale werkzaamheden voor onze partners uit handen worden genomen. Dit omvat onder andere het leveren van hardware, het verzorgen van connectiviteit, het instellen van software, het koppelen en testen van alarmeringen met de alarmcentrale, en het bieden van optimale service en support.

De samenwerking met MyBuddy is van onschatbare waarde. De visie, missie en focus van onze partner zorgen ervoor dat hoogwaardige alarmering met behulp van een duidelijke website aan de juiste doelgroep wordt gepresenteerd. Dankzij het ecosysteem van producten en diensten zorgt MyBuddy voor een professionele, naadloze alarmopvolging waarbij de alarmcentrale, surveillance en toegangs-/sleutelservice naadloos zijn geïntegreerd.

De alarmknop MyBuddy is een solide, veelzijdig en high end persoonsalarmeringssysteem. Samen met G4S, MobileTrack en Nauta is kwaliteit, continuïteit en optimale ondersteuning gegarandeerd. Met die eigenschappen is MyBuddy een noodknop voor iedereen. Je ouders, partner, werknemer, bestuurder, iedereen verdient MyBuddy.

Interesse in MyBuddy?
Ga naar https://www.mybuddy.nl