+31 (0)88–4646200 sales@mobiletrack.nl

Dealers & Partners

De Dealers vormen de verbindende schakel tussen MobileTrack en de markt.Als Dealer van MobileTrack heeft u toegang tot een pakket oplossingen en een compleet aanbod, gebaseerd op de hoogwaardige GPS en Mobiele technologie die zakelijke gebruikers eisen.

We streven naar een langdurige relatie met deze dealers, en geven daar concreet vorm aan met een goede provisieregeling en ondersteuning op allerlei terreinen. Een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde dealers bieden we de status van partner aan. Het gaat dan om marktpartijen die ingevoerd zijn in een bepaalde branche of marktsegment, met wie we een langdurige, intensieve relatie aangaan.

Bedrijven en winkels zijn welkom om zich als dealer aan te melden. Voor de partnerstatus passen we een zorgvuldige selectie en screening toe.

Samen met deze partners ontwikkelen wij oplossingen voor hun specifieke klantenkring, gebaseerd op onze brede technologische mogelijkheden. Daarbij worden de taken en verantwoordelijkheden gedeeld op een manier die aansluit bij ieders specifieke kwaliteiten.

MobileTrack is altijd geïnteresseerd om samen te werken met partijen die toegang hebben tot zakelijke GPS gebruikers. Het is onze bedrijfsfilosofie om zelf de techniek voor onze rekening te nemen en de verkoop over te laten aan organisaties die daarin gespecialiseerd zijn.

Als MobileTrack dealer wordt u op een aantal manieren ondersteund. We communiceren daarover via onze e-mail nieuwsbrief. Daarin vindt u uitnodigingen voor dealerdagen en andere evenementen, aankondigingen van bestaande en nieuwe diensten en producten, mededelingen over uitbreidingen van onze infrastructuur, nieuws over GPS software, en nog meer.

Als dealer wordt u uiteraard vermeld op onze website, met een door uzelf op te stellen profiel.

Mocht u interesse hebben om dealer of partner van MobileTrack te worden dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Als dealer wordt u uiteraard vermeld op onze website, met een door uzelf op te stellen profiel. Mocht u interesse hebben om dealer of partner van MobileTrack te worden dan kunt u zich hier inschrijven.

ecom
erasmusbrug
eurocross
g4s
ActWithCare-BASELINE-150x63
viewcontrol
MobileTrack-Tele2
trigiion
mextal
nvdbeveiliging
MobileTrack - ATA
securitas
smclogo-new
MobileTrack-CLB
MobileTrack-Hertek
212x212