Slide background

MobileTrack
Location Based Services.

Een onafhankelijke LBS system integrator met een open en toegankelijke Track&Trace
en Mobility platform voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MOBILETRACK

Location Based Services | IoT | Communications | Data Integration | R&D

MobileTrack is de specialist op het gebied van Location Based Services (TrackTrace), IoT, Communications, Data Integration en R&D. De kern van de MobileTrack diensten is de Mobile Universal Gateway. De MUG is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijk open LBS, IoT en Mobility platform, toegankelijk voor iedere product, diensten en platform leverancier.

Care & Comfort

Zorg dwaal

Safety & Security

Safetyfirst

Event Services

Events dirt

Heavy Industries

Industrie

Special Projects

development

Research & Development

Printplaat

Nieuws


Testimonial MobileTrack Heavy Industries: Gezamenlijk aanbieden van turnkey oplossingen
  • MobileTrack Heavy Industries: Gezamenlijk aanbieden van turnkey oplossingen
  • Sander Borst - Managing Director - ecom Benelux

De MobileTrack Heavy Industries dienstverlening is van grote toegevoegde waarde, niet alleen voor het product als de EX (smart) phone en tablet, maar zeker voor de veiligheid en communicatie in het algemeen voor onze klanten. De samenwerking met MobileTrack Heavy Industries divisie is overigens over de gehele lijn genomen een waardevolle partnership. Wij zien een toename van gebruikers met een wens naar dit soort applicaties. Hiermee wordt een brug geslagen van product naar gegevensoverdracht, informatie en veiligheid.


Testimonial MobileTrack Care & Comfort
  • MobileTrack Care & Comfort
  • Innovatieve Zorgoplossingen

MobileTrack Care & Comfort levert toekomstvaste zorgoplossingen en diensten. Centraal is het MUG Care & Comfort platform die producten en diensten onafhankelijk koppelt en vele innovatieve diensten kent zoals de Zorgriem dienstverlening, BlueLine Dwaal/Val/Locatiedetectie, SmartConnect, Mobiele Alarmering en CareComfort diensten als landelijke alarmopvolging, thuiskappers, hoveniers etc.